Αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: «Είχε χάσει δύο ανίψια, τα δικά μου τα παιδιά»

«Όλες οι καταστάσεις τον έκαναν να αγαπήσει τα παιδιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδερφή Γιώργου Καραϊβάζ: «Είχε χάσει δύο ανίψια, τα δικά μου τα παιδιά»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του αγαπημένου δημοσιογράφου ενώ αποκάλυψε πως έχει χάσει και η ίδια δύο παιδιά.

Η αδερφή του συγκίνησε το πανελλήνιο χθες με την ανάρτηση που έκανε λίγο πριν την κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, και σήμερα, εξήγησε πόσο πολύ αγαπούσε ο δημοσιογράφος τα παιδιά αλλά και την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ

«Ό, τι και να πω είναι λίγο. Ο Γιώργος ήταν ένα καλό παιδί από τα παιδικά του χρόνια. Αγαπούσε την οικογένεια, τα παιδιά, από μικρό παιδάκι βοηθούσε τους γονείς μας όσο μπορούσε περισσότερο, τους φίλους του, εμένα προσωπικά. Δεν ξέρω τι να πω. Τον αγαπούσα, με αγαπούσε, αγαπούσε τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μάνα του. Μας είχε σε μια θέση ο Γιώργος.

Είχε πολύ αγάπη στα παιδιά. Είχε πολλούς λόγους να αγαπάει τα παιδιά. Δεν ξέρω αν είχατε μιλήσει, αλλά είχε χάσει δύο ανίψια, τα δικά μου τα παιδιά. Μετά χάσαμε τον μπαμπά μας. Όλες οι καταστάσεις τον έκαναν να αγαπήσει τα παιδιά και να το βοηθήσει ακόμα περισσότερο», είπε εμφανώς συγκινημένη η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Τους εκτελεστές θα τους συγχωρούσε και το παιδί μου»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από το συγκινητικό αφιέρωμα που έγινε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η Ζήνα Κουτσελίνη επικοινώνησε με τη μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν συντετριμμένη, όπως και όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής. Παρόλα αυτά βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τον γιο της και παρακάλεσε να μην κάνουν οι εκτελεστές του κακό σε κανέναν άλλον άνθρωπο.

«Πονάει πολύ, πολύ πονάει. Το μόνο που σας παρακαλώ είναι να προσέχετε. Μην πληγώσετε τις μανούλες σας παιδιά μου. Να ήταν το τελευταίο. Τους συγχωρώ αλλά να μην βλάψουν κανέναν άλλο. Κανέναν άλλο. Άλλο παιδί να μην πειράξουν. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές θα τους συγχωρούσε και το παιδί μου. Παρακαλάω την Παναγίτσα άλλο παιδί να μην πειράξουν» είπε με σπασμένη φωνή η μητέρα του Γιώργου Καραιβάζ.