Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του πριν τη δολοφονία του

«Τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν.... Μαθαίνει για κάτι που έγινε και δεν πιστεύει ότι ήταν ο Γιώργος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του πριν τη δολοφονία του

Η σημερινή 12/4 εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ήταν αφιερωμένη στο δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν μέρος της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον συνάδελφο της, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από άγνωστους.

«Για μένα ήταν αδερφός, ήταν η οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε «Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι». Ήρθε στην εκπομπή χωρίς να σκεφτεί "ποια είναι η Ζήνα", "Τι είναι αυτές οι Αλήθειες".

Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση δέκα λεπτά μετά. Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και αυτά ήταν όλα μηνύματα καρδιάς. Δεν είμαστε η οικογένεια του Γιώργου και το λέω αυτό γιατί δεν θέλω να μοιραστώ τον πόνο με αυτούς τους ανθρώπους που βιώνουν το πένθος. Ήμασταν η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου.

O Γιώργος μας θέλει, όρθιους και δυνατούς»

Αυτή είναι η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγό του

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει, την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με την σύζυγό του, Στάθα.

«Επειδή ειδωθήκαμε στο σπίτι της Στάθας και είναι ωραίο να πούμε την αλήθεια της οικογένειας, η Στάθα τον περίμενε για να φάνε. Έφυγε από δω έφυγε 1:40 και στη διαδρομή πήρε την Στάθα και τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν. Η Στάθα του λέει: “Κοκκινιστό. Να φτιάξω και ρυζάκι;”. Η Στάθα έβλεπε τη ώρα να περνάει και μαθαίνει για κάτι που έγινε στην περιοχή και δεν πιστεύει ότι ήταν ο Γιώργος. Ψάχνει να δει μήπως ο Γιώργος έρχεται να τον στείλει να δει τι είναι το ρεπορτάζ αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.