Masterchef 5: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της

«Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε από το Masterchef και ο σύντροφος της, που έχει αναφέρει αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι, προχώρησε σε μια γλυκιά ανάρτηση για την ίδια.

Η Μαργαρίτα ήταν αναντίρρητα ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αλλά αποχώρησε από τον διαγωνισμό, καθώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το πιάτο της.

Τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι τηλεθεατές δεν έκρυψαν την λύπη τους, το ίδιο όμως και ο σύντροφος της, ο οποίος την καμάρωνε σε όλη την διάρκεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν!

Η ανάρτηση του συντρόφου της Μαργαρίτας μετά την αποχώρηση της από το Masterchef

Ο pastry chef Χρήστος Καλομοίρης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της. Στην φωτογραφίες έγραψε: «Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι».

Masterchef 5 σύντροφος μαργαρίτας

Επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαργαρίτα;

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, η Μαργαρίτα μετά την δοκιμασία αποχώρησης, έφυγε από το MasterChef 5, καθώς είχε το πιο αδύναμο γευστικά πιάτο. Ωστόσο, θα γίνει η ανατροπή και θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

Σήμερα 12/4, όπως είδαμε στο trailer, όσοι παίκτες αποχώρησαν θα μπουν και πάλι στις κουζίνες του ριάλιτι μαγειρικής και θα πρέπει να βγάλουν εις πέρας την δοκιμασία με σκοπό την επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Ένας λοιπόν από τους παίκτες που θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, θα είναι η Μαργαρίτα η οποία θα γυρίσει και πάλι στο MasterChef 5. Ενώ, ήδη γνωρίζουμε ακόμη 3 που θα επιστρέψουν μαζί της.