Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Με ακόμη 2 παίκτες

MasterChef 5: Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης
TV24 05.04.2021 12:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Αυτό είναι το βιογραφικό του Ιωάννη Αυλωνίτη

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

MasterChef  Ιωάννης Αυλωνίτης

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση 2/4: Το MasterChef "έσκισε" σε νούμερα την Φάρμα

MasterChef 5 - highlights 2/4: Το καρφί της Λίας, ο εκνευρισμένος Κοντιζάς και η μάχη των δυο αρχηγών

Share