Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού από τον Snik

Πέταξε τα "καρφιά" της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού από τον Snik

Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να χωρίζουν. Ωστόσο και οι δυο τις διέψευσαν με τον πιο επικό τρόπο. Αρχικά, το μοντέλο έδωσε... ρεσιτάλ στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, έκανε έναρξη στο Pop Up με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι”. Μάλιστα, θέλησε κατευθείαν να αναφερθεί στο γεγονός, "αδειάζοντας" επίσης και το Πρωινό και συγκεκριμένα την δημοσιογράφο της εκπομπής που ανέφερε πως επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από την άλλη ο Snik αποφάσισε να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γιατί όπως φαίνεται, δεχόταν πολλά μηνύματα από φαν που τον ρωτήσαν αν είναι ελεύθερος.

Μάλιστα, πέρα από την ανάρτηση που έκανε, ο ράπερ απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα και σε live που έκανε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρισμός

Αυτή είναι η ανάρτηση "καρφί' της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το χωρισμό με το Snik

Με τις φήμες αυτές που τελικά δεν ισχύουν και το ζευγάρι να είναι ακόμη μαζί και να μένει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και αρκετό καιρό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για αυτούς που μιλάνε για την προσωπική της ζωή, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για εκείνη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίο Snik φήμες χωρισμού