Ράγισε καρδιές η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ - «Ήσουν βουνό για όλους μας»

Η νέα συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ - «Ήσουν βουνό για όλους μας»

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον δημοσιογράφο και συνεργάτη της, Γιώργο Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από δυο αγνώστους. Τα λόγια της και η φωτογραφία, ραγίζουν καρδιές.

Οι δυο τους στην ανάρτηση της, απεικονίζονται να χορεύουν και να διασκεδάζουν σε ταβερνάκι, με τον δημοσιογράφο να διασκεδάζει με την καρδιά του.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζήνα Κουτσελίνη έγραψε «Η ζωή θέλει φως! Οι στιγμές που ζήσαμε είναι οι αναμνήσεις μας και ο δρόμος μας στο φως! Γιώργο μου, ήσουν ΒΟΥΝΟ για όλους μας».

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κουτσελίνη με τον Καραϊβαζ

Ζήνα Κουτσελίνη Γιώργος Καραϊβάζ

«Για μένα ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αδερφός»

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, με την Ζήνα Κουτσελίνη να αποχαιρετά τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιώργο Καραϊβάζ με τρεμάμενη φωνή, ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνη, ήταν σαν αδερφός.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ήταν σε σοκ από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την δολοφονία του, πήρε τον λόγο. Η καρέκλα του δημοσιογράφου στην εκπομπή ήταν άδεια και είχε πάνω ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Για μένα ήταν αδερφός, ήταν η οικογένεια που όταν την έχασα, τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε «Ζήνα είμαστε συνοδοιπόροι». Ήρθε στην εκπομπή χωρίς να σκεφτεί "ποια είναι η Ζήνα", "Τι είναι αυτές οι Αλήθειες".

Έτρεξα μέσα στο γραφείο, δεν νομίζω να έμεινα όρθια γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι. Πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση δέκα λεπτά μετά. Αυτό το Σαββατοκύριακο πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και αυτά ήταν όλα μηνύματα καρδιάς. Δεν είμαστε η οικογένεια του Γιώργου και το λέω αυτό γιατί δεν θέλω να μοιραστώ τον πόνο με αυτούς τους ανθρώπους που βιώνουν το πένθος. Ήμασταν η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου.

O Γιώργος μας θέλει, όρθιους και δυνατούς»