Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του

«Έτσι το έμαθα... Μου το έφαγαν το παιδί μου, γιατί;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του

Το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το Στρατή Λημνιό και περιέγραψε πως έμαθε ότι ο γιος της δολοφονήθηκε.

Η μητέρα του δημοσιογράφου και αστυνομικού ρεπόρτερ ανατριχιάζει με τα λόγια της, όσο μίλαγε για τον γιο της, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ενώ είχε αναφέρει πως ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε μέχρι και τους εκτελεστές του.

Γιώργος Καραϊβάζ ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του

Οι δηλώσεις της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ

«Μόλις τέλειωσε από το κανάλι με παίρνει ο πάτερ τηλέφωνο και μου λέει αν θα πάω στην εκκλησία, νομίζοντας ότι το ξέρω. “Ναι πάτερ, θα έρθω στην εκκλησιά”, του λέω, “φέρε και λίγα λουλουδάκια” μου λέει. Το ήξερε όλη η γειτονιά και εγώ δεν ήξερα κάτι. Στο πατρικό μου, αδερφός μου λέει: “που πας;”, “στον κήπο πάω”.

Δεν μου λένε τίποτα. Έρχομαι από το σπίτι και ήταν εδώ ο φίλος του, ο Γρηγόρης του Παπαδόπουλος. Κατέβηκε και η ανιψιά μου και μου λέει πάμε μέσα. Μου λέει: “Τον Γιώργο τον χτυπήσανε. Τον τραυματίσανε. Είναι βαριά.”

Δεν μου είπε ότι πέθανε. Με παίρνει μετά το παιδί μου, ο Δημήτρης μου και μου λέει: “Γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου έφυγε”. Έτσι το έμαθα. Μου το έφαγαν το παιδί μου, γιατί;».

Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες.

Η κ. Στάθα, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι. Και αν έβγαιναν θα πήγαιναν συνήθως για καφέ ή φαγητό. Ενώ, ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις του δημοσιογράφου όταν έφευγε από το σπίτι.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε μεταξύ άλλων.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη.