Ναταλία Γερμανού: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν με καλεσμένο τον Γεωργούλη»

«Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν με καλεσμένο τον Γεωργούλη»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και όταν ρωτήθηκε για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή δεν δίστασε να απαντήσει και να πει και το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ποια ήταν η στιγμή φέτος που γύρισες σπίτι και είπες: Αχ! Τι ήταν κι αυτό σήμερα;», ρώτησε χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν η μέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη», απάντησε η παρουσιάστρια δίχως να το πολυσκεφτεί, αφού είχε γίνει χαμός και συνέχισε: «Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια και νομίζω άνοιξα το νερό, μπήκα από κάτω και φορούσα τα ρούχα μου ακόμα».

Τι έγινε ανάμεσα σε Γερμανού και Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκατσε στον καναπέ της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, χωρίς όμως να περιμένει κανείς την τροπή που πήρε η συζήτηση του με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αλέξης αναφέρθηκε στον πολιτισμό και τη πολιτική και τη βοήθεια που προσπαθεί από μέρους του να παρέχει. Τα λεγόμενα του όμως στάθηκαν αφορμή για τον Κώστα Τσουρό να.. πετάξει τα «καρφιά του».

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ηθοποιού και τα 25 χιλιάδες ευρώ που παίρνει ως μισθό όντας ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης άρχιζε να εκνευρίζεται ρωτώντας τον Τσουρό: «Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου.»

Τότε άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο αντρών όπου και οι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους βαριές κουβέντες με τον Αλέξη να λέει: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου».

«Αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες» του τόνισε ο Τσουρός με τον Αλέξη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση: «Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες!»