Βάσω Κολλιδά: «Είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ...»

Οι δύσκολες συνθήκες που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσω Κολλιδά: «Είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ...»

Το πρωί της Τρίτης, η Βάσω Κολλιδά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Οι δηλώσεις της Βάσως Κολλιδά

«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και είμαι 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Με είχαν βάψει σε όλο το σώμα, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτή ολόκληρη, είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι’ αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους

Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθος για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να κατακτήσουν πράγματα. Ίσως δεν είναι καλό για τα ίδια. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά θα πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μία σκηνή, σε μια πασαρέλα, οπουδήποτε. Και στο GNTM περισσότερο μιλάνε, παρά εκμεταλλεύονται αυτά που τους δίνονται.

Αναφορικά με το αν παραμένουν ερωτευμένοι με την σύζυγο της, απάντησε:: «Δεν είμαστε όπως ήμαστε στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, τον καταλαβαίνω πάρα πολύ, με βοηθάει, προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε λίγο τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας». Στο μεταξύ, η Βάσω Κολλιδά δημοσίευσε και μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με τα παιδάκια της!

Βάσω Κολλιδά συνθήκες φωτογράφισης

Λίγα λόγια για την Βάσω Κολλιδά

Η Βάσω Κολλιδά είναι μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τα Playmate ενώ εκτός από το μόντελινγκ έχει κάνει και τηλεόραση.

Γνωστή για το στιλ της, πριν απο λίγους μήνες τόλμησε να αλλάξει εντελώς λουκ και να κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, υιοθετώντας ένα pixie cut που της ταιριάζει απόλυτα, ενώ τα έβαψε σε μια εκπληκτική απόχρωση του ξανθού.

"Στην ζωή σου δεν πρέπει να έχεις απωθημένα. Την ήθελα πολύ αυτή την αλλαγή και έφτασε η κατάλληλη στιγμή! Πως σου φαίνεται?" είχε γράψει στο instagram παρουσιάζοντας την αλλαγή. Και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα.