Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Αποχαιρέτησε» τον Νίκο Μαγγίνα με μια συγκινητική φωτογραφόα

Προκάλεσε ανείπωτη θλίψη ο θάνατος του

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Αποχαιρέτησε» τον Νίκο Μαγγίνα με μια συγκινητική φωτογραφόα
News 13.04.2021 17:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να αποχαιρετήσει η σύζυγός του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, τον Νίκο Μαγγίνα που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και επί 30 χρόνια στενός συνεργάτης και προσωπικός φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου Νίκος Μαγγίνας έχασε δυστυχώς την μάχη με τον κορωνοϊό.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη τον αποχαιρέτησε μέσα από τα προσωπικά της social media. Οι δύο τους γνωρίζονταν αρκετά και πολλές φορές την είχε φωτογραφίσει σε συναντήσεις της με τον Πατριάρχη. Πριν λίγο καιρό, με μια φωτογραφία αποχαιρέτησε και τον ζωγράφο Παύλο Σάμιο!

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάξη για τον Νίκο Μαγγίνα

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε: “Καλό ταξίδι σε έναν υπέροχο άνθρωπο. Νίκος Μαγγίνας”.

Μαρέβα Μητσοτάκη φωτογραφία με Νίκο Μαγγίνα

Ποιος είναι ο Νίκος Μαγγίνας

Ο Νικόλαος Μαγγίνας, γέννημα θρέμμα της Πόλης, αγάπησε από πολύ μικρός την τέχνη της φωτογραφίας. Ήδη από τα νεανικά του χρόνια κατέγραφε με τον φακό του τη ζωή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Ομογένειας αλλά και την καθημερινότητα στις δύο ακτές του Βοσπόρου.

Ως μαθητής του Ζωγραφείου Λυκείου συμμετείχε σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την παλαιά Πόλη κερδίζοντας ειδικό έπαινο. Νεαρός ξεκίνησε να συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα περιοδικά και εφημερίδες που δημοσίευαν φωτορεπορτάζ του.

Τα τελευταία 30 χρόνια αποτύπωσε συστηματικά τη δράση και το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, τον οποίο συνόδευσε στις ανά τον κόσμο ποιμαντικές επισκέψεις του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος - Μαρέβα Μητσοτάκη: Με τζιν και αθλητικά για παγωτό - Κοιτούσαν όλοι την κόρη τους

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα στήριξης στη Σοφία Μπεκατώρου - «Εξορίζουμε τη βία από τη ζωή κάθε ανθρώπου»

Share