Γενέθλια για τον σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργο Λύρα

Η εντυπωσιακή τούρτα και οι τρυφερές ευχές της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργο Λύρα

Από χαρά και ευχές έχει πλημμυρίσει σήμερα το σπίτι της Πέγκυς Ζήνα, καθώς ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας έχει τα γενέθλιά του.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα για τον αγαπημένο της μαζί φυσικά με την κόρη τους Ηλέκτρα αλλά και με ελάχιστους φίλους προκειμένου όλοι μαζί να σβήσουν τα κεράκια του.

Η Πέγκυ Ζήνα ευχήθηκε στον Γιώργο Λύρα δημόσια και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τούρτα που του ετοίμασε, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ξανά δημοσιεύσει κάτι πολύ γλυκό για τον ίδιο.

Οι φωτογραφίες της Πέγκυς Ζήνα για τα γενέθλια του Γιώργου Λύρα

«Χρόνια πολλά μπαμπούλη», έγραφε η τούρτα ενώ στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε: “Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε πάντα έτσι με υγεία κ πολλές αγκαλιές”.

Πέγκυ Ζήνα Γιώργος Λύρας

Πέγκυ Ζήνα Γιώργος Λύρας γενέθλια

Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Μπορέι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με την κόρη τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση για την μικρή Ηλέκτρα και για την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μαμά της.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και δυο της τραγουδίστριας και το πόσο μοιάζουν είναι απίστευτο.

«Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι..», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λύρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και το 2011 κράτησε στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του.

Να σημειώσουμε πως ταγενέθλια της είχε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.