Σμαράγδα Καρύδη: Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ

Τρομερή αλλαγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σμαράγδα Καρύδη: Έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ

Μια μεγάλη αλλαγή θέλησε να κάνει στα μαλλιά της η Σμαράγδα Καρύδη, λίγο μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό αλλά και την επιστροφή του “Celebrity Game Night”.

Η όμορφη ηθοποιός είναι πλέον καλά με την υγεία της και δείχνει να έχει ξεπεράσει όλα τα συμπτώματα. Μάλιστα η ίδια προχώρησε και σε μια μεγάλη απόφαση, που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Η Σμαράγδα επισκέφτηκε το κομμωτήριο και έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό και εντυπωσιακό καρέ, μια αλλαγή που την υποστηρίζει τρομερά!

Η φωτογραφία με το νέο look της Σμαράγδας Καρύδη

Η ίδια αμέσως μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο της κούρεμα στο Instagram και έγραψε: «Καινούρια εβδομάδα με καινούριο κούρεμα. Καλησπέρα σας.»

Σμαράγδα Καρύδη έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ

Celebrity Game Night: Η παρέα του «Παρά Πέντε» καλεσμένη την Πέμπτη 15/4

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται αυτήν την Πέμπτη 15/4 στο «Celebrity Game Night» την πολυαγαπημένη παρέα του «Παρά Πέντε»!

Η παρέα της αγαπημένης κωμικής σειράς του MEGA «Στο Παρά Πέντε» συναντιέται τηλεοπτικά μετά από 14 χρόνια σε ένα reunion που δεν έχει ξαναγίνει.

Celebrity Game Night η παρέα του «Παρά Πέντε» καλεσμένη την Πέμπτη 15/4

Η Σμαράγδα Καρύδη δίνει το σύνθημα για παιχνίδι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αγγελική Λάμπρη και ο Μιχάλης Μαρίνος αναμετρώνται απέναντι στους Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αργύρη Αγγέλου.

Η απίθανη ομάδα του «Στο Παρά πέντε» διαγωνίζεται στα «Κράτα το Παντελόνι», «Popped Quiz», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Ανέβα στο Βινύλιο» χαρίζοντας ξανά απίστευτες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές με τις απίθανες ατάκες τους και το μοναδικό τους χιούμορ.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πιάνει το μικρόφωνο και ως Αμαλία τους παρακινεί να τραγουδήσουν όλοι μαζί ξανά το ιστορικό σουξέ «Φιλί Φιλί Με Λυτρώνεις». Θα κάνουν άραγε καλύτερα νούμερα από την προηγούμενη φορά;