Ευχάριστα νέα! Η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά

Το ανακοίνωσε η ίδια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα! Η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά

Μια πάρα πολύ ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε στους συνεργάτες της η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Jennifer Aniston!

Σύμφωνα με το Closer, η διάσημη ηθοποιός - που πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τα Φιλαράκια - βρήκε την ευκαιρία στο reunion της διάσημης σειράς Friends να ανακοινώσει στους συναδέλφους της τα καλά νέα της μητρότητας!

Η ίδια αποκάλυψε πως από στιγμή σε στιγμή θα είναι έτοιμα τα χαρτιά της υιοθεσίας και θα μπορέσει να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion. Πάντως διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Jennifer Aniston

Δεν φαντάζεστε πόσο έκανε για να ρίξει στο κρεβάτι ο Brad Pitt την Jennifer Aniston

Μια αποκάλυψη ήρθε αναφορικά με την σχέση της Jennifer Aniston η οποία έψησε κανονικά τον Brad Pitt καθώς τον άφησε να περιμένει (για αυτό που όλου φανταζόμαστε) για αρκετούς μήνες. Δεν φαντάζεστε για πόσο!

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που όλοι μας θέλουμε να είναι και πάλι μαζί. Μπορεί αυτό να μην είναι - τουλάχιστον ακόμα - στον ορίζοντα, ωστόσο οι δυο τους πάντα μιλάνε με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Aniston brad pitt

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η ηθοποιός έκανε τον κούκλο πρώην άντρα της να περιμένει όσο κρατά και μια εγκυμοσύνη! 9 ολόκληρους μήνες.

"Ακούγεται μάλλον απίθανο να αφήσει κάποια γυναίκα τον Μπραντ να περιμένει 9 μήνες, κι όμως η Τζεν το έκανε" είπε στην Mirro άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο για την σχέση τους να περιμένουν.