Ελένη Μενεγάκη: Ο παπαράτσι Μιχάλης Αρχοντίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι ρίσκαρε την ζωή του για εκείνη

"Προσπαθούσα να την φωτογραφίσω σε ένα ξενοδοχείο αλλά επειδή με κατάλαβαν οι άνθρωποι της ασφάλειας..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Ο παπαράτσι Μιχάλης Αρχοντίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι ρίσκαρε την ζωή του για εκείνη

Ένας χρόνος απουσίας ήταν πολύς... Ήταν 11 μήνες πριν όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωνε την απόφασή της να μείνει (προσωρινά) εκτός τηλεόρασης, αλλάζοντας τις ισορροπίες μπροστά στις κάμερες - αλλά και πίσω. Πολλές παρουσιάστριες πάλεψαν για τον θρόνο που άφησε, πολλά κανάλια προσπάθησαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους ως το πλέον πιο εμπορικό πρόσωπο, ενώ οι φωτορεπόρτερ που έγιναν σκιά της μετά από 29 χρόνια ακολούθησαν χωριστούς δρόμους για το μεροκάματό τους.

Όλα αυτά μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Το MEGA με δελτίο Τύπου επιβεβαίωσε την είδηση που όλοι περιμέναμε, την επιστροφή της “βασίλισσας” και έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια υπάρχει ξανά κινητικότητα. To YOU μοιράζεται ανέκδοτες ιστορίες κατ' ευθείαν από την πηγή, μιλώντας με ανθρώπους που την πήραν στο κατόπι και την κατέγραψαν σε καθημερινές και ανθρώπινες στιγμές, σε περισσότερα από 600.000 κλικ!

Μιχάλης Αρχοντίδης (Papadakis Press): «Έχω ρισκάρει τη ζωή μου για την Ελένη»

Μιχάλης Αρχοντίδης Ελένη Μενεγάκη περιοδικό You

Το κυνηγητό δεν έμενε μόνο στο “κλεινόν άστυ” αλλά ακολουθούσε τη δική της λάμψη στα νησιά, ακόμα και στις διακοπές της. Η Ελένη μπορεί να είχε ρεπό, οι φωτορεπόρτερ που την ακολουθούσαν όμως, ποτέ... «Έχω ρισκάρει τη ζωή μου για την Ελένη», θα πει χαριτολογώντας ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Αρχοντίδης. «Θυμάμαι που βρισκόταν στην Σκόπελο πριν από πολλά χρόνια. Προσπαθούσα να τη φωτογραφίσω σε ένα ξενοδοχείο, αλλά επειδή με κατάλαβαν οι άνθρωποι της ασφάλειας -σε συνεννόηση με τον Μάκη- κατέληξα να την κυνηγάω με βάρκα!». Σε εκείνο το ταξίδι πάλεψε κυριολεκτικά με σαράντα κύματα, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα...

«Μόλις με κατάλαβαν ξεκίνησε ένα κυνηγητό με τους ανθρώπους της ασφάλειας και τελικά με πρόλαβαν στο λιμάνι, όπου μου πήραν την κάρτα μνήμης», θα καταλήξει. Παρών και στις μεγάλες χαρές της, από όπου βγήκαν όμορφα θέματα, θα προσθέσει στη συνέχεια: «Τα περισσότερα χρήματα, για θέμα της Ελένης, τα έχω πάρει την περίοδο που ήταν έγκυος στο τελευταίο της παιδί. Την είχα συναντήσει ενώ έβγαινε από την τράπεζα, εκείνη σήκωσε το χέρι της για να κρύψει το πρόσωπό της και κατά λάθος φάνηκε η κοιλιά της». Αντίστοιχα, τα γενέθλιά της, που γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της στο εστιατόριο που διατηρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι, ήταν εξίσου ακριβοπληρωμένα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί από σήμερα Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ