Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τον επόμενο μήνα θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση

Πρόκειται για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τον επόμενο μήνα θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής T-live, για την δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει κατάθεση για την δικογραφία της Ε.Υ.Π, για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην οποία φαίνεται στην κεφαλή της να βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας.

Τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Καραϊβάζ θα έκανε μια νέα κατάθεση στις αρχές, ενώ είχε κάνει και πολλές αποκαλύψεις για την λόγω υπόθεση. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσα κατέθεσε η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ στις Αρχές

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες.

Η κ. Στάθα, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι. Και αν έβγαιναν θα πήγαιναν συνήθως για καφέ ή φαγητό. Ενώ, ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις του δημοσιογράφου όταν έφευγε από το σπίτι.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε μεταξύ άλλων.

Αυτή είναι η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγό του

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει, την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με την σύζυγό του, Στάθα.

«Επειδή ειδωθήκαμε στο σπίτι της Στάθας και είναι ωραίο να πούμε την αλήθεια της οικογένειας, η Στάθα τον περίμενε για να φάνε. Έφυγε από δω έφυγε 1:40 και στη διαδρομή πήρε την Στάθα και τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν. Η Στάθα του λέει: “Κοκκινιστό. Να φτιάξω και ρυζάκι;”. Η Στάθα έβλεπε τη ώρα να περνάει και μαθαίνει για κάτι που έγινε στην περιοχή και δεν πιστεύει ότι ήταν ο Γιώργος. Ψάχνει να δει μήπως ο Γιώργος έρχεται να τον στείλει να δει τι είναι το ρεπορτάζ αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.