Κου Κου: Η φάρσα που έστησαν στην Κατερίνα Καραβάτου - Λαχτάρισε από τον φόβο της

Τα είδε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κου Κου: Η φάρσα που έστησαν στην Κατερίνα Καραβάτου - Λαχτάρισε από τον φόβο της

Το πρωί της Τετάρτης, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου θέλησαν να της ετοιμάσουν μια φάρσα, στην διάρκεια μάλιστα της Φωλιάς των Κου Κου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξομολογήθηκε στο “Μουσικό κουτί” τις μεταφυσικές της εμπειρίες, κάτι που στάθηκε αφορμή για την ομάδα της εκπομπής να κάνει μια απίστευτη φάρσα στην παρουσιάστρια.

Η φάρσα που έκαναν στην Κατερίνα Καραβάτου στους Κου Κου

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές κατέβασαν ξαφνικά με σκοινί ένα ψεύτικο χέρι μπροστά της, ενώ ξεκίνησε να παίζει ταυτόχρονα η μουσική από το Halloween.

Αφού η ατμόσφαιρα είχε γίνει αρκετά τρομακτική, ένα χέρι προσγειώθηκε μπροστά στην Κατερίνα με την ίδια να λαχταρά από τον φόβο της και να σηκώνεται αμέσως από την θέση της! Στο μεταξύ, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μέσα στα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση του Big Brother!

Κου κου: Η επική φάρσα της Μπεκατώρου σε Καραβάτου και Κατσούλη

Μια επική φάρσα στον αέρα της εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, έκανε η Μαρία Μπεκατώρου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο χτύπησε και ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μιλούσε με μια τηλεθεάτρια, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως στην άλλη γραμμή θα ήταν η παρουσιάστρια.

Κου κου Μπεκτατώρου Καραβάτου Κατσούλη

Με εντελώς άλλη φωνή, θέλησε να πει την ιστορία της, την οποία είχε βγάλει από το μυαλό της. Όταν αντιλήφθηκαν ποια τους μιλούσε λοιπόν, έμειναν όλοι οι συντελεστές της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό.

Με αυτή τη φάρσα, η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να πει την «καλημέρα» της στον παίκτη του YFSF All Star, Κρατερό Κατσούλη. Ενώ, χθες ο παρουσιαστή - ηθοποιός έλαβε μήνυμα από την Ελένη Ράντου.