Big Brother: Την Κατερίνα Καραβάτου και τον Γιώργο Τσαλίκη θέλει ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση

Με δίδυμο στο «τιμόνι» ο νέος κύκλος του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Την Κατερίνα Καραβάτου και τον Γιώργο Τσαλίκη θέλει ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση

Ένα μεγάλο μπάσιμο ετοιμάζει εν όψει της νέας σεζόν για το Big Brother ο ΣΚΑΙ, με το κανάλι του Φαλήρου να επιθυμεί ένα δυνατό δίδυμο στην παρουσίαση και δεν αποκλείεται αυτό να αποτελείται από τους Κατερίνα Καραβάτου και Γιώργο Τσαλίκη, αν και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Το γνωστό ριάλιτι επανήλθε πέρυσι και, αξιοποιώντας τον εγκλεισμό του κοινού, κατάφερε με τον… αντίστοιχο εγκλεισμό των παικτών να κερδίσει το ενδιαφέρον, βλέποντας αυτό να εξαργυρώνεται σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για δεύτερη σερί σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το trailer, άλλωστε, έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιμένει τους επόμενους, που θα θελήσουν να ζήσουν την πρόκληση.

Οι λεπτομέρειες για τον νέο κύκλο του Big Brother με Καραβάτου - Τσαλίκη

Του χρόνου μάλιστα αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο θα παίζεται το ριάλιτι, αλλά παράλληλα σκέφτεται το ποιος θα είναι ο άνθρωπος, που θα το παρουσιάσει. Κι αυτό, γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης είναι βέβαιο, είτε ανανεώσει είτε όχι, ότι δε θα είναι στη θέση αυτή, ενώ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, εκτός του γεγονότος ότι έχει κλείσει με την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη.

Big Brother Καραβάτου Τσαλίκης

Στο Φάληρο, λοιπόν, σκέφτονται αρκετά πρόσωπα, με κύριους στόχους να αποτελούν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο σταθμός προσανατολίζεται στο να έχει ένα δίδυμο παρουσιαστών και, όπως αναφέρει το «Έλα Χαμογέλα», οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, με την Καραβάτου να χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφική της ιδιότητα και τον Τσαλίκη αυτόν του ανθρώπου, που γνωρίζει πώς να κάνει σόου, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ διατηρεί αυτή τη στιγμή μια στάση αναμονής μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να δει πώς εξελιχθούν τα συμβόλαια των προσώπων, που έχει βολιδοσκοπήσει, για να καταλήξει σε αυτά που θα κρατήσουν το ριάλιτι ψηλά.

Δήλωσε ξανά συμμετοχή ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Δήλωση συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πρώτο, λόγω μιας φράσης που είχε ειπωθεί για τις γυναίκες και είχε ξεσπάσει σάλο.

Ο κρητικός λοιπόν που είπε πως το σχόλιο δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε πει, φαίνεται πως δεν τα παρατάει και αποφάσισε μπει ξανά στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας την φόρμα που συμπλήρωσε.

Big Brother Δημήτρης Αλεξανδρίδης