Εξαφάνιση Στάθη Άνθη: Η οικογένεια του κλήθηκε να ταυτοποιήσει την σωρό που βρέθηκε στη θάλασσα του Bigbury Bay

Ανησυχητικές οι εξελίξεις...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξαφάνιση Στάθη Άνθη: Η οικογένεια του κλήθηκε να ταυτοποιήσει την σωρό που βρέθηκε στη θάλασσα του Bigbury Bay

Η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη χθες το απόγευμα κλήθηκε να ταυτοποιήσει την σορό που βρέθηκε στη θάλασσα του Bigbury Bay.

Ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου και όλη η οικογένεια του έχει βυθιστεί στην αγωνία και στην λύπη, με τον Δημήτρη να έχει πάει ήδη στην Βρετανία να τον ψάξει.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook εκπρόσωπος της Kingsbridge Police: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Οι αξιωματικοί λένε ότι ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στον Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν.

Ο κ. Άνθης για τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 8 Μαρτίου στις 5 π.μ. να πηδά από ένα παράθυρο στο ισόγειο στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Εξαφάνιση Στάθη Άνθη πτώμα

Η διαδρομή που ακολούθησε λίγο πριν την εξαφάνιση του

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού παρουσίασαν ένα βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη.

Συγκεκριμένα, είναι ένα απόσπασμα στο οποίο δείχνει τον 33χρονο να σηκώνεται από το κρεβάτι, να φοράει τις παντόφλες και να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού, όπου διαμένει με την συγκάτοικο του.

Ο Στάθης έφυγε από το στενό δρομάκι στις 5.20 τα ξημερώματα και φαίνεται να σκόνταψε κιόλας πάνω στους κάδους απορριμμάτων. Ύποπτος για την οικογένεια του Στάθη είναι και ο θάνατος του σεφ, δύο μήνες πριν την εξαφάνιση του 33χρονου, με τον αδερφό του, Δημήτρη, να προχωρά σε μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Εξαφάνιση Στάθη Άνθη βίντεο