Άγριες Μέλισσες: Αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν

Θα αποχαιρετήσουν φέτος την επιτυχημένη σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψαν ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες και ποιοι όχι.

Μερικές ιστορίες αναμένονται να ολοκληρωθούν φέτος ενώ πρόκειται να προστεθούν του χρόνου νέα πρόσωπα. Το ερώτημα όμως είναι ποιοι θα αποχαιρετήσουν οριστικά φέτος την σειρά και ποιους θα δούμε και στην τρίτη σεζόν.

Άγριες Μέλισσες αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν

Οι ηθοποιοί που θα συνεχίσουν στις Άγριες Μέλισσες και εκείνοι που θα φύγουν

Η Κάτια Δανδουλάκη θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και πολύ αργότερα θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ή όχι ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, μάλλον θα κάνει κάποιες επανεμφανίσεις στον νέο κύκλο καθώς οι σεναριογράφοι έχουν αφήσει ανοιχτή την ιστορία του.

Ο Γιώργος Γάλλος, επιπλέον, είναι επίσης με ερωτηματικό το ίδιο και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης. Στα τέλη του μηνός θα είναι ξεκάθαρο ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στις Άγριες Μέλισσες. Στο μεταξύ, δείτε εδώ και ένα τρομερό spoiler για την σειρά!

Όσα θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

14/4 Επεισόδιο 126 Β κύκλος

Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον συνεταιρισμό με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί. Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει την Λέτα.

Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία την μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια…

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις εβδομάδας

Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει προς το παρόν την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια του.