Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μαριάντα Πιερίδη: «Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος, είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια»

Ο γιος της πρόκειται να αποκτήσει αδερφάκι!

Μαριάντα Πιερίδη: «Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος, είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια»
News 14.04.2021 17:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε και μια δημόσια επικοινωνία με την Ελένη Μενεγάκη δεν είναι έγκυος αλλά είναι η σύζυγος του πρώην άνδρα της, με τον οποίο όπως δήλωσε διατηρεί άριστες επαφές.

Μαριάντα Πιερίδη ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη

“Ο σύζυγος μου είναι σαν μπαμπάς για τον Νικόλα, τον έζησε από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος τώρα, οπότε θα αποκτήσει και αδερφάκι.

Είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια. Έχουμε πολύ καλές επαφές. Δεν πήγαμε στον γάμο τους, αλλά τους πήγα στον γυναικολόγο μου”.

«Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω, ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα»

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στα περιστατικά με παρενοχλήσεις που αντιμετώπισε στο παρελθόν, χωρίς όμως να τα διευκρινίζει και να τα αναλύει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να έχει βιώσει και αυτή παρόμοια προβλήματα για αυτό και προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα. Πάντα κάτι με συγκρατούσε κ με βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια, να λύνω θέματα “τέτοιου είδους” όσο γίνετε πιο άμεσα, χωρίς θόρυβο αλλά με μεγάλο ψυχικό κ οικονομικό́ κόστος. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να έχω ψυχική ηρεμία.

Και πάντα προσπαθούσα να έχω μια μικρή “καβάτζα” για τον-την επόμενο-νη που θα αναγκαστώ να πω “όχι” ή “ως εδώ”. Και πάντα όταν τελείωναν τα αποθέματα ξεκινούσα πάλι και πάλι από την αρχή. Χωρίς θόρυβο, χωρίς πανικό.

Έκανα και λάθη. Ναι. Ξεφεύγεις από την Σκύλλα κ σε αρπάζει η Χάρυβδη. Είναι θέμα επιλογής και ευτυχώς όχι πάντα. Δρόμος γεμάτος εμπόδια κ βαθιές λακούβες αυτή η δουλειά, όπως και η ίδια η ζωή.

Και αν θες να περπατάς μπροστά στα φώτα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ταμπέλες στο κούτελο και να κοιμάσαι καλά τα βράδια, αυτή είναι η διαδρομή αν με ρωτάς. Φοράς το μεγαλύτερο σου χαμόγελο και προχωράς χωρίς να αφήνεις τα “μήπως” σου να γίνουν “δεν έπρεπε”».

Μαριάντα Πιερίδη ανάρτηση για παρενοχλήσεις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό! Οι 7 εύκολες ασκήσεις της Μαριάντας Πιερίδη για το σπίτι ώστε να μην χάσεις την φόρμα σου!

Μαριάντα Πιερίδη: Κάνει δυναμικό come back....

Share