Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη της Άννας Βίσση στον Γιώργο Αρσενάκο για τα γενέθλια του

Τον έκανε να συγκινηθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη της Άννας Βίσση στον Γιώργο Αρσενάκο για τα γενέθλια του

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, με μια έκπληξη να τον περιμένει για τα γενέθλια του.

Ο κριτής του House of Fame γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και μάλιστα κλείνει τα 40! Φυσικά δεν γινόταν η εκπομπή να μην του ετοιμάσει κάτι για αυτό και την ώρα της συνέντευξης μπήκε στο πλατό η Panik τούρτα ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκε στην οθόνη η Άννα Βίσση και του τραγούδησε το Happy Birthday.

Η τραγουδίστρια του είπε: “Είναι ένας τίμιος άνθρωπος και επαγγελματίας. Είναι πανούργος έξυπνος και χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την εταιρία” με τον Γιώργο να συγκινείται.

Νωρίτερα και κατά την διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης, ο Νίκος Μουτσινάς έριξε τα καρφιά του για την παραγωγή του Survivor!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Αρσενάκο

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, μέλος του ομίλου Panik Entertainment Group. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Πάρη Κασιδόκωστα - Λάτση και τον Γιώργο Αρσενάκο το 2011 και σήμερα είναι η no1 ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, διαθέτοντας πέντε δισκογραφικά labels και δύο divisions (δημόσιες σχέσεις και live events).

Η πορεία του ξεκινησε με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού του Παντείου πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίστηκε σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, πριν την ίδρυση της Panik, την οποία κατάφερε να κάνει leader της αγοράς και πρωταγωνίστρια στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ανακοινώθηκε πως θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο talent show House Of Fame La Academia του Σκάι, μαζί με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή και Φοίβο.

Καλό Μεσημεράκι η έκπληξη της Άννας Βίσση στον Γιώργο Αρσενάκο