Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κουραστεί με το Survivor, δεν ξέρουν στην Acun Medya να κάνουν ριάλιτι»

Τα «καρφιά» του παρουσιαστή για το ριάλιτι επιβίωσης

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω κουραστεί με το Survivor, δεν ξέρουν στην Acun Medya να κάνουν ριάλιτι»
News 14.04.2021 16:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το Survivor αποτέλεσε για ακόμη μια φορά κύριο θέμα σχολιασμού στο Καλό Μεσημεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά να ρίχνει τα «καρφιά» στην παραγωγή του Ατζούν.

Ο παρουσιαστής αγαπά να μισεί το συγκεκριμένο ριάλιτι, από το οποίο πριν μερικές μέρες αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη και ξαφνικά εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι.

Νίκος Μουτσινάς survivor καρφιά

Το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

Με αφορμή μερικά αποσπάσματα που έπαιξαν από το χθεσινό επεισόδιο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κουραστεί με το Survivor και ίσως δεν ξέρουν στην Acun Medya να κάνουν ριάλιτι. Είναι παραπανίσιο πια και μιλάω με κόσμο που το βλέπει και μου λένε ότι έχουν κουραστεί να γίνεται όλο αυτό. Φτάνει.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος του Αλέξη στην Ελένη. Δεν είναι ωραίο. Ας κρατήσουμε ένα χαμηλό επίπεδο αλλά να είναι επίπεδο, Εκεί πέφτεις και παρακάτω».

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά του Γιώργου Κόρομι: «Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή»

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση για την στάση του Γιώργου Κόρομι απέναντι στον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4 όταν αποφάσισε να μην του δώσει ούτε μια μπουκιά από τα ψάρια που πιάνει.

«Έπιασε ο Κόρο κάτι ψάρια και δεν του έδωσε. Τώρα, θα πάρω θέση. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και εμένα ο Τριαντάφυλλος με φέρνει στα όριά μου, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν μπορείς να μην δώσεις φαγητό. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι, δηλαδή να ηρεμήσουμε λίγο.

Δεν δίνω στον άλλον να φάει και τι θα αλλάξει; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Δεν κόβω και φλέβα για τον Τριαντάφυλλο, το ξέρετε, αλλά το να μην δίνεις μπουκιά», είπε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ καθόλου σαν θεατής, σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή. Ειδικά στο κομμάτι του φαγητού, πρέπει να τους πουν ότι... παιδιά, χαλαρώστε, είστε ένα τηλεοπτικό προϊόν, ηρεμήστε. Ο Κόρο χάνει με αυτό που κάνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η ανησυχία της παραγωγής - Ενδεχόμενο για επιστροφή παικτών

Survivor 4: Οι στοιχηματικές έδιναν νικητή τον Γιώργο Κόρομι αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα

Share