Κατερίνα Γερονικολού: «Μετά την καταγγελία που έκανα, νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω»

«Η Ζέτα Δούκα δε είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Γερονικολού: «Μετά την καταγγελία που έκανα, νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε πριν λίγο καιρό σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης και για την Ζέτα Δούκα, η οποία είχε πρώτη καταγγείλει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Κατερίνα Γερονικολού για την καταγγελία

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού

«Οι γυναίκες που έρχονται σε θέση εξουσίας θεωρούν ότι για να τις σέβονται πρέπει να “ανδροποιηθούν”. Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι΄αυτό μαλάκωσαν. Είμαι περήφανη που έρχομαι εδώ ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι. Μετά την καταγγελία που έκανα, νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω. Να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους μου στα μάτια και να πω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό.

Δεν κρύβω μια βαθιά πληγή. Τις αποκάλυψε δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν. Η Ζέτα Δούκα δε είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν ήξερα ότι είχα. Αισθάνθηκα σαν αδελφή της. Σαν να το έχω πάθει εγώ. Ήταν πάρα πολύ αυθόρμητο.

Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια. Αλλά τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα. Και αυτό το κύμα για μένα, έχει πολλή αγάπη. Είμαστε ένα χρόνο άνεργοι, έξω από τον φυσικό μας χώρο, το θέατρο. Εμείς πήραμε ανάσες και αυτό το pause προκάλεσε όλο αυτό».

«Είχα μιλήσει με την Κατερίνα Γερονικολού για τα περιστατικά με τον Κιμούλη»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή Τετ - α - Τετ και μίλησε μεταξύ άλλων για την Κατερίνα Γερονικολού και τα περιστατικά που έζησε με τον Γιώργο Κιμούλη.

“Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή για το αν θα έπρεπε να το κάνει, σαφέστατα και ήμουν στο ναι. Ότι πρέπει να γίνει.

Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά αυτό μόνο του δεν μετράει. Δεν αρκεί αυτό. Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον μαζί του. Όχι, δεν έχει να κάνει η Κατερίνα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος, ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος”, ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

γιάννης τσιμιτσέλης γερονικολού κιμούλης