Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Το συγκινητικό μήνυμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Βόλτα στην Κηφισιά θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, με την ίδια να μοιράζεται και μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν.

Μαμά και γιος έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά αλληλεπιδρούν και μέσω των social media, είτε με σχόλια είτε με κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτήν την φορά, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν βόλτα στην Κηφισιά, φορώντας πάντα την μάσκα προστασίας τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει σύντομα στο MEGA, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Άγγελο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα όμως νοσταλγικό μήνυμα.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

«Κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ελένη Μενεγάκη βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη βόλτα με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Το σχόλιο του Άγγελου κάτω από φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη και αυτό το έχουμε δει και μέσα από τα social media, αφού σχολιάζει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Μπορεί μαμά και γιος να μην μένουν μαζί, καθώς έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, ωστόσο η επικοινωνία τους είναι καθημερινή μέσα από κάθε μέσο.

Χθες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικές απίστευτες φωτογραφίες της με κόκκινη μπλούζα, σχολιάζοντας πως είναι ένα από τα τυχερά της χρώματα.

Ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος - για τον οποίο έλεγαν πως ξεκινάει την δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 - , που την αποθέωσε γράφοντας «Καλά ντάξει... γεια σας».

Ελένη Μενεγάκη instagram σχόλιο Άγγελου