Ματέο Παντζόπουλος: Στο Mega η Μενεγάκη, στο Mega και η πρώην του

Αναλαμβάνει εκπομπή μαγειρικής! Καλά θα πάει αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Στο Mega η Μενεγάκη, στο Mega και η πρώην του

Συνάντηση γιγάντων φαίνεται πως θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό Mega! Εκτός από την επάνοδο της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Κου Κου αναλαμβάνει εκπομπή και η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη.

Το πρώην μοντέλο φέρεται να ξεκινάει εκπομπή μαγειρικής στο Mega. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι αυτόνομη εκπομπή ή μαγειρική στήλη καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η ιταλικής καταγωγής Δωροθέα έχει δώσει δείγματα του τι μπορεί να κάνει με τις σχεδόν καθημερινές της αναρτήσεις και βίντεο στο Instagram όπου μυεί τους φίλους της στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας.

Η Καλαβρέζα από την πλευρά της μητέρας της Δωροθέα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά -που φτιάχνει μόνη της – και έχει δείξει πολλούς και εξαιρετικά νόστιμους τρόπους να τα μαγειρεύουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ιστορία του Ματέο Παντζόπουλου και της Δωροθέας Μερκούρη

Πριν ο Ματέο Παντζόπουλος βρει τον έρωτα στα μάτια της Ελένης Μενεγάκη διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο - ηθοποιό. Πριν από λίγα χρόνια, η πρώην σύντροφός του, λοιπόν, είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό You. Τότε ήταν 43 χρονών, σήμερα είναι 46 αλλά έχει τις ίδιες αναλογίες και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Ήταν μαζί 6 ολόκληρα χρόνια και ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Πλέον δεν διατηρούν επαφές. Δεν έχω κρατήσει επαφές» λέει σήμερα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που είναι η σύζυγος του πια, η ηθοποιός είχε απαντήσει:

Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, δεν έχει νόημα. Είναι και χαζό να μιλάμε για αυτά, είναι παλιά.

Δείτε την γυμνή φωτογράφιση της Δωροθέας Μερκούρη αποκλειστικά εδώ!