Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που αρνήθηκε την Φάρμα - «Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να βγω υπηρέτης της εβδομάδας»

«Κάποια πράγματα δεν μου ταιριάζουν καθόλου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που αρνήθηκε την Φάρμα - «Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να βγω υπηρέτης της εβδομάδας»

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαρία Κοκολάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει στην Φάρμα.

Η ίδια δήλωσε πως θα ήταν καλή ευκαιρία να πάρει μέρος σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι, μιας και της αρέσουν πολύ τα sports, ωστόσο αρνήθηκε γιατί θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

Ο λόγος που η Τζούλια Νόβα αρνήθηκε να συμμετάσχει στη Φάρμα

«Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Για παράδειγμα, δεν θα μου άρεσε σίγουρα με τίποτα να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας.

Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Θα ήθελα να πάω, να σου πω την αλήθεια, το σκεφτόμουν πολύ θετικά, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν καλά τα χρήματα».

Η Τζούλια Νόβα μπορεί να αρνήθηκε, ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχτηκε και πρόκειται να την δούμε στα επόμενα επεισόδια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να πει τελικά το «ναι» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλο που αρχικά δεν ήθελε πολύ να πάει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τη δούμε να μπαίνει στη Φάρμα και να δοκιμάζει τον εαυτό της στις γεωργικές εργασίες.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπεται στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.