Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εντολή για την ενδυμασία στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου που έδωσε

Η μεγάλη απόφαση που πήρε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εντολή για την ενδυμασία στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου που έδωσε

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του επί 73 χρόνια συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου, με την ίδια να ετοιμάζει την κηδεία του.

Το Σάββατο 17 Απριλίου οι κοντινοί άνθρωποι του πρίγκιπα Φίλιππου θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, με την σύζυγο του να ασχολείται με την ενδυμασία των 30 καλεσμένων

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βασίλισσα αποφάσισε να μην φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος δεν θα φορούσε στολή καθώς πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας.

Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου

Το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε ανείπωτο πένθος. Η νύφη της, η Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι το πρόσωπο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει το «The Mirror».

Η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες είναι άριστη και η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

Βασίλισσα Ελισάβετ το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου