The Bachelor 2: Αναζητείται «Εργένης» με αμοιβή 40.000 - 70.000 ευρώ

Αρνήθηκαν ωστόσο πολλά γνωστά ονόματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αναζητείται «Εργένης» με αμοιβή 40.000 - 70.000 ευρώ

Αναζητείται ακόμα μανιωδώς ο «Εργένης» για τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor, με την αμοιβή του μάλιστα να αγγίζει τα 40.000 - 70.000 ευρώ!

Ο πρώτος κύκλος με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σχολιάστηκε όσο κανένας με τα νούμερα τηλεθέασης να ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Μπορεί η σχέση του πρώτου Έλληνα Bachelor να είχε άδοξο τέλος, μιας και χώρισαν οριστικά με την Νικολέττα Τσομπανίδου, ωστόσο ο Bachelor νούμερο δύο ίσως να έχει καλύτερη τύχη!

The Bachelor 2

Η μόνη προϋπόθεση όμως είναι να.. βρεθεί πρώτα, καθώς πολλοί αναγνωρίσιμοι Εργένηδες έχουν ρίξει «άκυρο» στην παραγωγή του ALPHA, παρόλο που η αμοιβή τους είναι εξωπραγματική!

«Στο Bachelor ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες»

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ALPHA, Battle of the couples, o Παναγιώτης Βασιλάκος, αναφέρθηκε στο The Bachelor και την επιλογή του να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο project.

Το μοντέλο - παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 ημέρες tv και έκανε αποκαλύψεις, ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του.

Ο κόσμος σε γνώρισε και σε αγάπησε ως πρώτο Έλληνα «Bachelor» μέσα από το ομώνυμο show». Τώρα αναλαμβάνεις να παρουσιάσεις το ριάλιτι αγάπης «Battle of the couples». Πώς νιώθεις με την αποδοχή του κοινού, αλλά και την επιτυχία που γνώρισες και κατά πόσο όλο αυτό συνθέτει τις ιδανικές συνθήκες για ένα δημιουργικό επόμενο επαγγελματικό στάδιο στο χώρο της παρουσίασης;

Παναγιώτης Βασιλάκος για Bachelor

Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω για την αποδοχή του κόσμου και τις αντιδράσεις του όταν με συναντούν στο δρόμο! Η πρόταση για την παρουσίαση του «Battle of the couples» ήταν αναπάντεχη, ειδικά όταν ακούγονταν τόσα ονόματα για το συγκεκριμένο ρόλο. Το κανάλι όμως μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ με τη σειρά μου αποδέχτηκα την πρόκληση. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, η τηλεόραση μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει το ίδιο εύκολα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο!

Πιστεύεις ότι η επιλογή σου να συμμετάσχεις σε ένα ριάλιτι ήταν σωστή;

Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, θεωρώ ότι ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική, αλλά με έκανε καλύτερο. Το «έχω συναισθήματα για σένα» θα με κυνηγάει για πολύ καιρό. (γέλια).