Ανδρέας Γεωργίου: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας του σειράς

Πρωταγωνίστρια η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανδρέας Γεωργίου: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας του σειράς

Τα γυρίσματα για την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα πλάνα έχουν βγει ήδη στην δημοσιότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που υπογράφει την σκηνοθεσία και σε αυτήν την σειρά, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram με την πρωταγωνίστρια, που δεν είναι άλλη από την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

Στο πλευρό της Αφροδίτης Λιάντου είναι ο επίσης νεαρός ηθοποιός Liam Ireland, ενώ η σειρά θα προβάλλεται εκτός από την τηλεόραση του Mega και στον Αlpha Κύπρου.

Η περήφανη μητέρα, Εβελίνα Παπούλια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις φωτογραφίες γράφοντας «Καλή αρχή!! Σας αγαπώ».

Τη σειρά υπογράφουν ο Ανδρέας Γεωργίου στην σκηνοθεσία και η Βάνα Δημητρίου στο σενάριο.

Τα πρώτα πλάνα από την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Ανδρέας Γεωργίου νέα σειρά

Ανδρέας Γεωργίου  πλάνα από την νέα του σειρά

Ανδρέας Γεωργίου πρώτα πλάνα από την νέα του σειρά

Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν συνεχίζεται η συνεργασία του με τον Γεωργίου - «Δεν ταιριάζουμε»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αποκάλυψε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός που πρόσφατα έπεσε θύμα διάρρηξης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε πολλές ήμουν ομάδες σε αυτή δεν θα είμαι. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε σε κάποια τα πορευόμαστε μαζί, σε κάποια όχι.

Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση κάναμε όσες δουλειές κάναμε επιτυχία, σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας» κατέληξε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Νίκος Πολυδερόπουλος ανδρέας γεωργίου