Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Τι πήραν από τον ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Σήμερα το πρωί, ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Πολυδερόπουλος, μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διάρρηξης καθώς κάποιοι του άνοιξαν το αυτοκίνητο.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως οι επιτήδειοι δεν έκαναν τίποτα στο αυτοκίνητο απλώς πήραν από μέσα το πατίνι του.

«Πριν λίγες ημέρες έπεσα θύμα διάρρηξης και μου πήραν το πατίνι. Το πατίνι ρε φίλε; Είχα αφήσει το αμάξι για να πάω να πιω έναν καφέ και δεν βρήκα το πατίνι. Το αμάξι ήταν άθικτο. Έχουν βγάλει καινούρια κόλπα, δεν σπας δεν κάνεις τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν χτύπησε ούτε συναγερμός, ούτε τίποτα. Το διαπίστωσα όταν γύρισα πίσω».

Όσο για το αν θα τον δούμε στη νέα σειρά που θα ξεκινήσει ο Ανδρέας Γεωργίου στο Mega, ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξήγησε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση.

The 2night: Αποκάλυψη από τον Νίκο Πολυδερόπουλο: "Είμαι..."

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night show κι έκανε μια πάρα πολύ ειλικρινής συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πράγματα για την ζωή του που κανείς δεν γνώριζε.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε».

«Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός. «Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

Διαβάστε εδώ όσα δεν γνωρίζατε για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όπως την ηλικία του την καταγωγή του και πολλά ακόμη!