Κάρολος: Η δημόσια εμφάνιση πριν την κηδεία του Φίλιππου και τα κλάματα

Συγκινήθηκε με τις αφιερώσεις για τον πατέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάρολος: Η δημόσια εμφάνιση πριν την κηδεία του Φίλιππου και τα κλάματα

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Πρίγκιπας Κάρολος, λίγες μέρες πριν την κηδεία του αγαπημένου του πατέρα, Πρίγκιπα Φίλιππου. Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του με την Καμίλα, ο διάδοχος του θρόνου «λύγισε» με τις αφιερώσεις που είχε κάνει το κοινό για τον χαμό του συζύγου της βασίλισσας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο Κάρολος επισκέφθηκε το Marlborough House μαζί με την σύζυγό του. Εκεί έχει στηθεί ένα ολόκληρο μνημείο στο οποίο ο κόσμος αφήνει λουλούδια για την κηδεία του Φίλιππου, μιας και δε θα μπορέσει να παραστεί κανένας έξτρα λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

Ο Κάρολος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και έτσι δάκρυσε βλέποντας τα μηνύματα του κόσμου, παρόλο που γύρω του υπήρχαν κάμερες. Εμφανώς συγκινημένη ήταν και η Καμίλα.

Η εμφάνιση του Καρόλου πριν την κηδεία του Φίλιππου

Κάρολος κηδεία Φίλιππου
Κάρολος Φίλιππος

Η εντολή για την ενδυμασία στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η Βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του επί 73 χρόνια συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου, με την ίδια να ετοιμάζει την κηδεία του.

Το Σάββατο 17 Απριλίου οι κοντινοί άνθρωποι του πρίγκιπα Φίλιππου θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, με την σύζυγο του να ασχολείται με την ενδυμασία των 30 καλεσμένων

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Βασίλισσα αποφάσισε να μην φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος δεν θα φορούσε στολή καθώς πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας.

Βασίλισσα Ελισάβετ κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου

Το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε ανείπωτο πένθος. Η νύφη της, η Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου είναι το πρόσωπο που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει το «The Mirror».

Η σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες είναι άριστη και η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει τις ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

Βασίλισσα Ελισάβετ το πρόσωπο που την στηρίζει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου