Χριστίνα Πολίτη για κορωνοϊό: «Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία»

Το μήνυμά της για την ίδια και για τον Κώστα Σπυρόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Πολίτη για κορωνοϊό: «Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία»

Τόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος όσο και η Χριστίνα Πολίτη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Η δημοσιογράφος, με μία ανάρτησή της εξήγησε πώς έχει η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν πολύ, ενώ αποκάλυψε πως τους κόλλησε μία δασκάλα γιόγκα που δεν πίστευε στον ιό και στα εμβόλια.

Τα λόγια της Χριστίνας Πολίτη για τον κορωνοϊό

«Φοράτε μάσκες και προσέχετε! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται ούτε είναι απλή ίωση! Ο ένας την περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα...

Μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές, εμάς αρνήτρια με γιογκες και αντιεμβολιαστρία μας αποδεκάτισε (αφού ορκιζόταν πως δεν έχει και έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μεγάλο που την βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) και όχι μόνο εμάς...», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Πολίτη.

Χριστίνα Πολίτη κορωνοϊός

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό, Κώστα Σπυρόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1964.

Τελειώνοντας το σχολείο πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δάσκαλοι του ήταν η Μαίρη Αρώνη, ο Τάσος Λιγνάδης και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου.

κορωνοϊός Κώστας Σπυρόπουλος

Το 1987 πήρε μέρος στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο “Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά” σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου. Ο ηθοποιός είχε σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό μέχρι το θάνατό της, το 1996. Λίγο αργότερα υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Λιάνη. Το 2003 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» ο Κώστας Σπυρόπουλου γνώρισε την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2008.

Ο γάμος κράτησε τρία χρόνια και το 2011 αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του θεάτρου, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Νίκος Γαλανός κ.α.