Βασίλης Ζούλιας - «Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο»

Πολύ δύσκολες ώρες για τον σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας - «Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο αγαπημένος σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως έχασε μία φίλη του, η οποία διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Ζούλιας, που έκανε έντονες δηλώσεις τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου, περιέγραψε το πώς έφυγε η φίλη του, εμφανώς συντετριμμένος.

Η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει… Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να την δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμά της…ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά την διασωλήνωσαν… μετά έφυγε… Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες… ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε βαζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι εβραίος… Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκκο… κατευθείαν για ταφή… 9 άτομα στην κηδεία…

Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.. Εγώ θα πάω από μακριά… και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας ,θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια… Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ… Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα … πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου…», έγραψε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής στην ανάρτησή του.

Βασίλης Ζούλιας πένθος

«Έψαχνα τρόπους να πεθάνω, είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας»

O Βασίλης Ζούλιας μίλησε στο Dot και αποκάλυψε την δύσκολη περίοδο της ζωής του στην οποία προσπάθησε να κάνει έως και 6 απόπειρες αυτοκτονίας.

«Σταμάτησα να πίνω το 1992. Ο συναισθηματικός πάτος ήταν αυτό που με έκανε να πω σταματάω. Ήμουν 29 και αισθανόμουν 59. Θυμάμαι τη μέρα που είχα πετάξει το μπουκάλι. Είχα περάσει μια περίοδο που είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτονίας, ήθελα να τελειώνει αυτό, Οι εθισμένοι άνθρωποι είναι βαθιά δυστυχισμένοι, δεν αντέχουν τον εαυτό τους, δεν αντέχουν την πραγματικότητά τους, πονάνε συνεχώς και στην ερώτηση γιατί πονάνε δεν υπάρχει απάντηση. Θυμάμαι τη μέρα που ζήτησα βοήθεια, άλλαξαν όλα σε μία στιγμή.

Λίγο πριν μπω σε αυτό το πρόγραμμα έψαχνα έναν τρόπο καινούριο να πεθάνω. Είχα δοκιμάσει όλα τα άλλα. Ούτε το μπαλκόνι δούλεψε, ούτε τίποτα, ο Θεός ήθελε να ζήσω, τελείωσε. Να σας πω κάτι για εκείνη την ημέρα, δεν το έχω πει σε κανέναν. Η πρώτη κουβέντα στην μητέρα μου ήταν «το παλτό το μάζεψες»;

Είχα ένα πολύ ακριβό παλτό μαζί μου εκείνη την ημέρα. Αφού ζούσα, έπρεπε να έχω το παλτό. Τον χρήστη τότε τον έβαζαν φυλακή, έτσι βρέθηκα εγώ στο κενό. Ο εισαγγελέας είχε έρθει τότε στο νοσοκομείο και μου είχε πει «συγγνώμη παιδί μου γι’ αυτό που σου έκανα» είπε ο σχεδιαστής, οποίος λίγες μέρες πριν είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.