Χριστίνα Πολίτη: «Να προσέχετε και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους»

Έκανε την πρώτη της έξοδο μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Πολίτη: «Να προσέχετε και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους»

Τόσο η Χριστίνα Πολίτη όσο και ο Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η δημοσιογράφος, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πολίτη ζήτησε από όλους να προσέχουν και να κάνουν υπομονή μιας και όλη αυτή η κατάσταση πρόκειται να τελειώσει σε λίγο καιρό.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη για τον κορωνοϊό

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε . Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος.

Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια . Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία!

Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Πολίτη κορωνοϊός

«Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία»

Τόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος όσο και η Χριστίνα Πολίτη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Η δημοσιογράφος, με μία ανάρτησή της εξήγησε πώς έχει η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν πολύ, ενώ αποκάλυψε πως τους κόλλησε μία δασκάλα γιόγκα που δεν πίστευε στον ιό και στα εμβόλια.

«Φοράτε μάσκες και προσέχετε! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται ούτε είναι απλή ίωση! Ο ένας την περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα...

Μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές, εμάς αρνήτρια με γιογκες και αντιεμβολιαστρία μας αποδεκάτισε (αφού ορκιζόταν πως δεν έχει και έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μεγάλο που την βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) και όχι μόνο εμάς...», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Πολίτη.

Χριστίνα Πολίτη κορωνοϊός