Mike: Στο Nomads κόλλησα σταφυλόκοκκο»

«Ο Χαριστέας είχε ξυπνήσει με έναν σκορπιό στον λαιμό του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mike: Στο Nomads κόλλησα σταφυλόκοκκο»

O Mike μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Nomads κόλλησε σταφυλόκοκκο και αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με την πείνα.

Ο ράπερ, που περνάει έναν δικό του «Γολγοθά με την κατάσταση της υγείας του, εξήγησε, οι συνθήκες στο παιχνίδι ήταν πολύ απαιτητικές και μάλιστα έπαθε πολλές μολύνσεις, μερικές από αυτές από την άμμο.

Η αποκάλυψη του Mike για το Nomads

«Στο Nomads με είχε δυσκολέψει περισσότερο το φαγητό. Έχασα 10 κιλά σε δυο εβδομάδες. Τρώγαμε πάρα πολύ λίγο. Νομίζω έξι κουταλιές ρύζι. Είχε φίδια, σκορπιούς. Ο Χαριστέας είχε ξυπνήσει με έναν σκορπιό στον λαιμό του. Εγώ είχα κολλήσει σταφυλόκοκκο στα δυο μου πόδια και είχα πάθει μόλυνση. Μας βάζανε ένα σπρέι που πόναγε πάρα πολύ.

Έπρεπε να το προφυλάξω από την άμμο. Από την άμμο το κόλλησα ουσιαστικά. Είχα μια γρατζουνιά και από την άμμο κόλλησα σταφυλόκοκκο. Έπαθα πολλαπλές μολύνσεις. Δύσκολα πράγματα αλλά θα το ξαναέκανε», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

«Αυτό το βίντεο είναι από ένα βράδυ που έκανα χημειοθεραπείες»

Ο τραγουδιστής Mike με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου δημοσίευσε ένα βίντεο από την εποχή που έκανε χημειοθεραπείες και στο πλευρό του ήταν η Έλενα Τσαγκρινού.

Πριν λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για την στήριξη που έλαβε από τη σύντροφό του σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Με ένα βίντεο του, την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την σύντροφό του που τον έκανε να περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορούσε τις στιγμές που έκανε χημειοθεραπείες.

«Παγκόσμια Ημέρα κατά́ του Καρκίνου!

Αυτό́ το βίντεο που βλέπεις είναι από́ ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά́ την διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό́ γέλιο γιατί́ σκεφτόμασταν πως θα ήταν αν έφευγα κρυφά́ από́ το νοσοκομείο ενώ́ ήμουν υπό́ την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ́!!

Απ’ ότι φαίνεται τελικά́ είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί́ τώρα που βλέπω αυτό́ το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες απλά́ γελάω και θυμάμαι πόσό αστείο ήταν εκείνο το βραδύ!

Αγάπη μου σε ευχαριστώ́ για όλα!».