Βυθισμένος στο πένθος ο Τάσος Τρύφωνος - «Δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα»

Πολύ δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βυθισμένος στο πένθος ο Τάσος Τρύφωνος - «Δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα»

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή μία καλή του φίλη και συνεργάτιδα.

Ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έζησε μία περιπέτεια με τον κορωνοϊό, αποχαιρέτησε τη φίλη του με ένα εξαιρετικά συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα».

Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγοντας σου είπα «θα ξανάρθω…». Ήξερα, όμως, μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα. Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου, το γέλιο σου και η θέληση για ζωή.

Κουράγιο στον Χρήστο, στον γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν. Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»…», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Τάσος Τρύφωνος πένθος

Η συγκινητική ανάρτηση για την "μάχη" που έδωσε ο πατέρας του με τον κορωνοϊό

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Τάσος Τρύφωνος στα social media, για τον πατέρα του, ο οποίος έδωσε μια δύσκολη "μάχη" με τον κορωνοϊό, επί ένα μήνα.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη που είχε η υγεία του αγαπημένου του πατέρα και δεν γινόταν να μην μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του. Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορωνοϊού «ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία».

Τάσος Τρύφωνος πατέρας κορωνοϊός