Μαρία Κορινθίου: Η ανάρτησή της για τη συμμετοχή της κόρης της στο Καφέ της Χαράς

«Το τι άγχος έχω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: Η ανάρτησή της για τη συμμετοχή της κόρης της στο Καφέ της Χαράς

Η Μαρία Κορινθίου με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να γράψει δύο λόγια για τη συμμετοχή της κόρης της, Ισμήνης στο νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς.

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη παίζει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς και υποδύεται την κόρη του Μπίλι και της Γωγώς.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για το Καφέ της Χαράς και τη συμμετοχή της κόρης της

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορω να σας περιγράψω.

Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα.

Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.

Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα.

Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Κορινθίου Καφέ της Χαράς

«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την συμμετοχή της κόρης της Ισμήνης στη σειρά Καφέ της Χαράς και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση.

«Όμορφο είναι. Υπερηφάνεια και ταυτόχρονα ανυπομονησία και ένα μάγκωμα… Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη και εκείνη χρειάστηκε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι.

Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει, θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν, δεν διαπραγματευτήκαμε. Είμαι από τις μαμάδες που έχω αγωνία για τις σκηνές. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα και θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, η περήφανη μαμά είχε βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς και είχε φωτογραφήσει την μικρή Ισμήνη.