Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στο σημερινό 15/4 επεισόδιο ο Μπίλλυ

Μαζί και με την κόρη του που έχει αποκτήσει με την κόρη του Φούρναρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στο σημερινό 15/4 επεισόδιο ο Μπίλλυ

Στο σημερινό 15/4 επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς, Καφέ της Χαράς θα δούμε να επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι, ο Μπίλλυ, ο γιος των πολυμεναίων, μετά από 15 χρόνια.

Όσα θα δούμε σήμερα στο Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1

Ο Περίανδρος θα αρραβωνιαστεί τη Ρόδη, προκαλώντας την οργή της Χαράς που εξοργίζεται, κυρίως, γιατί εκείνος εκμεταλλεύεται την αφέλεια της Ρόδης.

Ο Περίανδρος προσπαθεί να μείνει μυστικός και λευκός ο αρραβώνας, επικαλούμενος την Ηθική, αλλά η Ρόδη δεν έχει τέτοιους ενδοιασμούς.

Η Χαρά για να τον εκθέσει οργανώνει έναν λαμπρό αρραβώνα στο Καφέ. Η Σταυρούλα από ευθιξία, παρ’ ότι έχει καλυφθεί το έλλειμμα από την προίκα που πήρε ο αδελφός της, θα παραιτηθεί από Δήμαρχος.

Τη θέση της θα πάρει ο Θόδωρος, ενώ ο Φατσέας έχει αποδεχθεί πλέον την Άντζυ γιατί του μοιάζει και στις κομπίνες. Ο μόνος που δε θέλει να την ξέρει είναι ο Όθωνας

  • Στον ρόλο της Ρόδης η Ευτυχία Φαναριώτη
  • Στον ρόλο της Άντζυς η Όλγα Σκιαδαρέση
  • Στον ρόλο του πατέρα του Πώποτα ο Πασχάλης Τσαρούχας
  • Στον ρόλο του Μπίλλυ ο Δημήτρης Τσακαλάς
  • Στον ρόλο της Χανέλας η Ισμήνη Αϊβάζη

Η πρώτη φωτογραφία με τον Μπίλλυ στο Καφέ της Χαράς

Ο Μπίλλυ λοιπόν, έκανε τα πρώτα του γυρίσματα με τους παλιούς και αγαπημένους συναδέλφους του και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τηλεοπτική του μητέρα, την Χάιδω. Η ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς Μπίλλυ

«Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει συγκίνηση και λυπητερή απόχρωση»

Η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά.

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά».

Η Έφη Ρασσιά αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία».

«Το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα», κατέληξε η ηθοποιός.