Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Celebrity Game Night: Η τηλεοπτική συνάντηση της παρέας του Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά

Επιτέλους ξανά όλοι μαζί

Celebrity Game Night: Η τηλεοπτική συνάντηση της παρέας του Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά
News 15.04.2021 21:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της κεντρικής παρέας του Παρά Πέντε, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, στο σημερινό επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε γεμάτη χαρά στο Celebrity Game Night, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Λάμπρη.

Όπως αποκάλυψαν, αν και συναντιούνται πολύ συχνά στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν ιδωθεί τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη τους παρουσίασε έναν έναν και στη συνέχεια ξεκίνησαν το παιχνίδι.

Η συνάντηση της παρέας του Παρά Πέντε στο Celebrity Game Night

«Το Παρά Πέντε ήταν σταθμός για εμένα»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η ηθοποιός Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Παρά Πέντε, στον ρόλο της Μαριλένας, ο οποίος αποτέλεσε όπως είπε «σταθμό» για τη ζωή της.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά, η οποία επέστρεψε σε επαναλήψεις στο Mega και εξήγησε πως μετά τη συμμετοχή της σε αυτή δέχθηκε πολλές προτάσεις κυρίως από κωμικές σειρές.

«Είδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο τώρα γιατί ήμουν και μαζί με την εγγονή μου και μου λέει θα το δούμε. Για μένα το "Παρά πέντε" ήταν πολύ σημαντικός σταθμός. Άρχισα να έχω πολύ περισσότερες προτάσεις για σχεδόν μόνο κωμωδίες στην τηλεόραση. Μετά το "Παρά πέντε" έκανα δράμα σε ένα-δύο επεισόδια της σειράς "Αληθινοί έρωτες" και τώρα στην Αγγελική».

Για το φλερτ στη ζωή της: «Μου αρέσει να με φλερτάρουν! Τώρα το ωραία και το ευχάριστο φλερτ από ένα πιο χυδαίο έχει διαφορά αλλά νομίζω ότι είμαι σε θέση να το αντιμετωπίσω, να δείξω στον άλλον τα όρια του και να τον κάνω πίσω. Αλίμονο αν δεν μπορείς κανείς στη δουλειά να φλερτάρει, να βγουν με ένα συνάδελφο για ποτό, πώς γνωρίσαμε τις σχέσεις μας, πώς κάναμε παρέα με συναδέλφους, πώς θα γίνουν αυτά αν δεν βγεις, αν δεν γελάσεις… Μην φτάσουμε σε έναν νεοπουριτανισμό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καπουτζίδης: Στο πλευρό του η παρέα του Παρά Πέντε

Ηθοποιός του Παρά Πέντε αποκαλύπτει: «Έπρεπε να γίνω δημόσιος υπάλληλος για να ζήσω!»

Share