Η αμήχανη στιγμή όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε την Κάτια Ταραμπάνκο... "Ταμπάσκο"

Αυτό και ήταν πολύ άβολο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αμήχανη στιγμή όταν η Κατερίνα Στικούδη είπε την Κάτια Ταραμπάνκο...

Μια πολύ αμήχανη στιγμή έζησε η Κατερίνα Στικούδη και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, όταν η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια - μοντέλο, αντί να πει το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο, δεν άκουσε καλά και αναρωτήθηκε "Ταμπάσκο;".

Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή την συνάντησε στις πρόβες του YFSF και την ρώτησε για το show μόδας, My Style Rocks, όταν έκανε μια επική γκάφα.

“Έρχεται η Κάτια Ταραμπάνκο;” ρώτησε ο δημοσιογράφος με την Κατερίνα Στικούδη να αναρωτιέται “Ταμπάσκο;”, αφού προσπάθησε στη συνέχεια να το διορθώσει γρήγορα μίλησε για την πορεία της στο Survivor 4.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Κονταροχτυπιούνται» Ταραμπάνκο - Στικούδη για την παρουσίαση του My style Rocks

Δύο είναι τα ονόματα που επικρατούν για την παρουσίαση του My Style Rocks, αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Κατερίνας Στικούδη, την οποία την έχουμε ήδη δει στον ρόλο αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» καμία από τις δύο δεν έχει καταλήξει ακόμα αλλά και οι δύο είναι θετικές ως προς την παρουσίαση.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα καταφέρει το ριάλιτι μόδας να βγει στον "αέρα" την επόμενη σεζόν και πρόκειται να εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Επίσης, το όνομα της Κατερίνας Στικούδη παραμένει στο τραπέζι, το ίδιο και της Κάτιας Ταταμπάνκο, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.