Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας»

«Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να πάει βράδυ;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας»

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό ο Μεγακλής Βιντιάδης σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να φύγει από την πρωινή - μεσημεριανή ζώνη η παρουσιάστρια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας τους, έχει βρεθεί στο προσκήνιο και όχι άδικα. Ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε πως θα ήθελε να τη δει να αναλαμβάνει μία βραδινή εκπομπή, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε έντονα μαζί του καθώς οι βραδινές εκπομπές δεν φέρνουν τόσα έσοδα στο κανάλι όσο οι πρωινές.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη

«Γιατί σώνει και καλά να πρέπει να πάει η Ελένη βράδυ; Μια χαρά είναι το μεσημέρι, το πρωί που είναι… Γιατί πρέπει να της αλλάξουμε μια ζώνη που έχει πετύχει τόσο πολύ και τη θέλει ο κόσμος; Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή η Ελένη ηλίθια είναι; Χαζή είναι η Ελένη που δε φεύγει τόσα χρόνια; Τα εμπορικά που έχει η πρωινή ή μεσημεριανή ζώνη δεν τα έχει η βραδινή ζώνη. Φέρνει λεφτά στα κανάλια και γι’ αυτό τα παίρνει κιόλας» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται να αλλάξει ζώνη σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ.

Στο Mega η Μενεγάκη, στο Mega και η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου

Συνάντηση γιγάντων φαίνεται πως θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό Mega! Εκτός από την επάνοδο της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Κου Κου αναλαμβάνει εκπομπή και η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη.

Το πρώην μοντέλο φέρεται να ξεκινάει εκπομπή μαγειρικής στο Mega. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι αυτόνομη εκπομπή ή μαγειρική στήλη καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η ιταλικής καταγωγής Δωροθέα έχει δώσει δείγματα του τι μπορεί να κάνει με τις σχεδόν καθημερινές της αναρτήσεις και βίντεο στο Instagram όπου μυεί τους φίλους της στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας.

Η Καλαβρέζα από την πλευρά της μητέρας της Δωροθέα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά -που φτιάχνει μόνη της – και έχει δείξει πολλούς και εξαιρετικά νόστιμους τρόπους να τα μαγειρεύουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.