Παρά Πέντε: Η Μαρία Σάκκαρη είχε κάνει οντισιόν για τη σειρά

Για να υποδυθεί την Αγγέλα μικρή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρά Πέντε: Η Μαρία Σάκκαρη είχε κάνει οντισιόν για τη σειρά

Η Μαρία Σάκκαρη συναντήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην εκπομπή Team Hellas που θα προβληθεί την Κυριακή (18/4) στην κρατική τηλεόραση και μεταξύ άλλων, η νεαρή τενίστρια αποκάλυψε στον σκηνοθέτη πως είχε περάσει από οντισιόν για το Παρά Πέντε.

Πολύ πριν γίνει κορυφαία τενίστρια, η Μαρία Σάκκαρη είχε αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σάκκαρη για το Παρά Πέντε και τον Γιώργο Καπουτζίδη

Όπως αποκάλυψε, είχε κάνει οντισιόν όταν ήταν μικρή για τη σειρά «Στο Παρά 5» προκειμένου να υποδυθεί την Αγγέλα (Αγγελική Λάμπρη) σε παιδική ηλικία, αλλά την απέρριψαν, καθώς τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του. «Ας μου βάζατε περούκα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της Μαρίας!

Για να γυρίσει την κατάσταση, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να τα ρίξει στον Αργύρη Αγγέλου γιατί ήταν κι εκείνος στην οντισιόν.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Αγγέλου με σχόλιο του στα social media ανέφερε χιουμοριστικά: «Μόνο η λέξη ντροπή μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Μαρία Σάκκαρη ψέματα λέει. Αυτός σε έκοψε, το θυμάμαι σαν χθες».

Μαρία Σάκκαρη Παρά Πέντε

Η τηλεοπτική συνάντηση της παρέας του Παρά Πέντε 14 χρόνια μετά

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της κεντρικής παρέας του Παρά Πέντε, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, στο σημερινό επεισόδιο του Celebrity Game Night.

Η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε γεμάτη χαρά στο Celebrity Game Night, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Λάμπρη.

Όπως αποκάλυψαν, αν και συναντιούνται πολύ συχνά στην προσωπική τους ζωή, δεν έχουν ιδωθεί τηλεοπτικά όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη τους παρουσίασε έναν έναν και στη συνέχεια ξεκίνησαν το παιχνίδι.