Κώστας Δόξας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διαμάχη με τη Μαρία Δεληθανάση

«Έσπασε» τη σιωπή του με μία αινιγματική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Δόξας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διαμάχη με τη Μαρία Δεληθανάση

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τη μέρα που η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και από εκείνη τη στιγμή, ο τραγουδιστής δεν είχε κάνει καμία δήλωση ούτε και καμία ανάρτηση στο Instagram του.

Παρόλα αυτά, πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία με ένα τοπίο και να στείλει ένα εξαιρετικά αινιγματικό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Κώστα Δόξα

«Depends of pov (εξαρτάται από την οπτική)», έγραψε ο τραγουδιστής πάνω στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε.

Κώστας Δόξας γυναίκα

«Έχω μηνύματα που παραδέχεται ότι με έχει χτυπήσει»

Η Μαρία Δεληθανάση επικοινώνησε με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, ο Κώστας Δόξας παραδέχεται τον ξυλοδαρμό της και μάλιστα, τονίζει πως η μητέρα του ντρέπεται για αυτή του την πράξη.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Δεληθανάση αρνείται ότι υπήρξε θύτης και ότι τραυμάτισε τον πρώην σύζυγό της, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, κάτι που όπως λέει δεν προκύπτει και από τις μεταξύ τους συνομιλίες.

Μαρία Δεληθανάση Κώστας Δόξας

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα που έχω παραδέχεται τον ξυλαδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και το πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Προφανώς επειδή δεν συνέβη ποτέ και όχι επειδή το ξέχασε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα και από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε είναι αδιάσειστα, λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται».

Τέλος είπε: «Αυτό που θα με δικαιώσει θα είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας».