Άντζελα Παντελή: «Μετά το πάρτι στο Ντουμπάι, κόλλησα κορωνοϊό»

«Προφανώς δεν πρόσεχα... αλλά όχι να μαντρωθώ και να σταματήσω να ζω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άντζελα Παντελή: «Μετά το πάρτι στο Ντουμπάι, κόλλησα κορωνοϊό»

Η Άντζελα Παντελή παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως κόλλησε κορωνοϊό, μετά το ξακουστό πάρτι στο Ντουμπάι.

Η δημοφιλής Dj έπαιξε μουσική την Πρωτοχρονιά στο κορυφαίο στέκι των VIPs του Ντουμπάι και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάνει πολλά ταξίδια, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Παντελή

«Φοβάμαι μέχρι εκεί που με πάει η λογική μου και ναι, κόλλησα κορωνοϊό στο τέλος Ιανουαρίου, τον πέρασα ελαφρά, ευτυχώς, μόνο με έντονο πονοκέφαλο και πόνο στη μέση. Προφανώς δεν πρόσεχα, γι’ αυτό και θεωρώ τη χρήση μάσκας άκρως απαραίτητη και ευθύνη απέναντι σε μας και τους γύρω μας. Αλλά όχι να μαντρωθώ και να σταματήσω να ζω, στην απομόνωση, αυτό δεν το αντέχω».

Τι λένε οι Έλληνες του εξωτερικού για την κατάσταση;

Οι Έλληνες της Αμερικής ζουν με την ελπίδα να ανοίξουν τα σύνορα και να έρθουν το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα, κάτι που τους στερήθηκε πέρσι. Στο Χόλιγουντ κάνω παρέα με τον πολύ καλό φίλο μου, τον Γιώργο Σατσίδη. Είδα επίσης μετά από πολλά χρόνια το φίλο μου, Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι, και τώρα πάλι στο Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι συμμετέχεις σε ένα πρότζεκτ παγκόσμιας εμβέλειας.

Ναι, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, το «Expo 2020», όπου με επέλεξαν στο τελικό κάστινγκ για τη συμμετοχή μου στην τελετή έναρξης τον Σεπτέμβριο! Είμαι πολύ υπερήφανη ως Ελληνίδα να βρεθώ on stage σε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις!

 Άντζελα Παντελή κόλλησε κορωνοϊό

«Με απέλυσε η γυναίκα εκδότη γιατί είπε πως "σκανδάλιζα τον σύζυγό της"»

Η Άντζελα Παντελή, μία από τις πιο επιτυχημένες dj, παραχώρησε συνέντευξη στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, αποκαλύπτοντας έναν απίστευτο λόγο που την έκανε να χάσει τη δουλειά της.

«Θυμάμαι στα πρώτα βήματά μου στη δημοσιογραφία, είχα έναν προϊστάμενο που σε μόνιμη βάση και με κάθε ευκαιρία μου έκανε σχόλια όπως ‘να φοράς πιό στενά μπλουζάκια αναδεικνύουν το πλούσιο στήθος σου’ ή ερωτήσεις τύπου ‘Τί σου αρέσει στο σεξ’, ή να περιαυτολογεί ‘αγαπώ τις γυναίκες και μπορώ να τους δώσω μεγάλη χαρά στο κρεβάτι’ κοκ.

Μου είχε προτείνει πολλές φορές να βγούμε, να πάω σπίτι του να μου μαγειρέψει κλπ. Μου έστελνε μηνύματα αργά το βράδυ ‘τί κανεις τώρα’ αλλά γενικώς αδιαφορούσα , τον είχα πάντα σε απόσταση. Δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ στον εκδότη γιατί δεν ήθελα να κάνω δράμα, απλά έκανα υπομονή.

Να τονίσω επίσης το ότι μια κοπέλα ή γυναίκα που είναι όμορφη ή σέξυ δε σημαίνει ότι ‘δίνει δικαιώματα’, το πρόβλημα και την ευθύνη την έχει εξ’ολοκλήρου ο ξετσίπωτος ανήθικος εκμεταλλευτής που της επιτίθεται».

Άντζελα Παντελή σεξουαλική παρενόχληση

Έχασες ποτέ την δουλειά σου επειδή δεν ενέδωσες;

Ναι δυστυχώς σε ένα από ΜΜΕ που εργαζόμουν, ο ιδιοκτήτης μονίμως με καλούσε στο γραφείο του με πρόφαση να συζητήσουμε επαγγελματικά αλλά στο τέλος κατέληγε σε σεξουαλική παρενόχληση όχι μόνο λεκτικά αλλά με πλησίαζε και μιλώντας μου προσπαθούσε να μου χαϊδέψει τον ώμο, τη πλάτη, το μπούτι.

Τελικά απολύθηκα και το “αστείο” της υπόθεσης ήταν πως, όπως μου ανακοίνωσε ο διευθυντής ‘η απόλυση προήλθε από την σύζυγο του ιδιοκτήτη η οποία δεν σε θέλει γιατί σκανδαλίζεις το σύζυγό της”. Τραγελαφικό…

Ποιο είναι το χειρότερο που σου έχει συμβεί;

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί στο χώρο της δουλειάς δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση αλλά ψυχολογικός πόλεμος, ένα bullying άνευ προηγουμένου. Στο ξεκίνημά μου στο ραδιόφωνο ήταν ένας 70άρης… που μου είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο, το έπαιζε ‘big boss’ και μου πετούσε τα κείμενα των ειδήσεων στα μούτρα, δεν του άρεσε τίποτα, μου φώναζε, ωρυόταν και δεν ήταν ικανοποιημένος με τίποτα.

Πώς σχολιάζεις την υπόθεση Λιγνάδη;

Μου προκαλεί αναγούλα και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι, οποιοσδήποτε προκαλεί τέτοιο ανεπανόρθωτο κακό, πρέπει να τιμωρείται κατηγορηματικά. Προσωπικά αν ποτέ υπέπεφτε στην αντίληψή μου ότι κάποιος πείραξε παιδί, θα τον έγδερνα ζωντανό.