Πέτρος Τατσόπουλος: Οργισμένος με την Ραχήλ Μακρή - «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο...»

Η προκλητική ανάρτηση της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέτρος Τατσόπουλος: Οργισμένος με την Ραχήλ Μακρή - «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο...»

Χαμό έχει προκαλέσει η προκλητική ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, η οποία στάθηκε αφορμή για το ξέσπασμα του Πέτρου Τατσόπουλου.

Πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έδειξε έντονα την εξόργιση του αναφορικά με την υβριστική ανάρτηση της και θέλησε να παρέμβει και να τοποθετηθεί.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για την Ραχήλ Μακρή

Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου.

Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας.

Πέτρος Τατσόπουλος οργισμένος με την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη

Ο Νίκος Ζαχαριάδης έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 του ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού. Η Ραχήλ Μακρή δεν δίστασε να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα απαράδεκτο post.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ. κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά».