Θανάσης Πατριαρχέας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Η σύζυγος του βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θανάσης Πατριαρχέας: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει ο Θανάσης Πατριαρχέας καθώς η αγαπημένη του, Βίβιαν Δράκου, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τον Ιανουάριο του 2020 το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε την πρώτη τους κορούλα, τη μικρή Σταυρία. Ο ηθοποιος αυτή την φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την ευχάριστη είδηση, πως πρόκειται δηλαδή να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Ο ίδιος -που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε το σοκ που έπαθαν οι γονείς του όταν τους εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να γίνει ηθοποιός- δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Βίβιαν , η οποία ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στην λεζάντα μάλιστα έγραψε: “Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ’ ευχαριστώ! #9months #δεύτερο!!!”

Θανάσης Πατριαρχέας θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Λίγα λόγια για τον Θανάση Πατριαρχέα

Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης. Επίσης, ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας LEGΩ, που κέρδισε την πρώτη θέση στο Scratchnight του Bob Theatre Festival το 2013. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε στη δραματική σειρά «Δικαίωση» τη σεζόν 2014-2015 όπου υποδύθηκε ένα δημοσιογράφο, κάνοντας έκτακτες εμφανίσεις στη σειρά. Ακολούθησε η συμμετοχή του στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» το 2015.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Μιχάλη Μακρή στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Εκεί πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντόρα Μακρυγιάννη και τη Μαριάννα Τουμασάτου από το 2018 μέχρι σήμερα.