Άγριες Μέλισσες - Σαββιδάκης: «Για να μπω στην σειρά, πέρασα από 4 κάστινγκ»

«Θα συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι εγώ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες - Σαββιδάκης: «Για να μπω στην σειρά, πέρασα από 4 κάστινγκ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κωστής Σαββιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και μέσα σε όλα έδωσε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην ζωή του.

Άγριες Μέλισσες - Σαββιδάκης

Οι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη για τις Άγριες Μέλισσες

«Eίναι απίστευτο. Σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις. Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείρηση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά.

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι εγώ. Δεν έχω συζητήσει. Για να μπω στις Άγριες Μέλισσες, πέρασα από 4 κάστινγκ. Και πήγαμε πολύ καλά αλλά είμαστε και καλά. Νιώθουμε σαν οικογένεια. Να περιμένετε πολλά στο σίριαλ. Από δω και πέρα θα πληρώσουν όλοι γι’ αυτά που έκαναν…

Ναι. Θα αποκαλυφθούν αρκετά πράγματα. Θα βοηθήσει αρκετά ακόμα μέχρι να κλείσει ο δεύτερος κύκλος. Αρκετούς γάμους είδατε, καιρό έχουμε να θάψουμε κόσμο. Νομίζω ότι κάποια στιγμή…

Λατρεύω τις διαφημίσεις έχω κάνει περίπου δώδεκα. Πρώτα αγαπώ τη διαφήμιση, μετά την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Το όνειρό μου είναι να αναπνέω καλά εκεί που βρίσκομαι.»! Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος!

Η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως - Αποκαλύπτει ότι την φρόντιζε εγκυμονούσα

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης, ο δικαστής από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και έδωσε δυνατό spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

«Θα υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη με Νικηφόρο, Ασημίνα και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, χειρότερη απ’ ότι υπάρχει τώρα και έχοντας στο κέντρο το παιδί, αυτή η διαμάχη θα φέρει πολλά ανατρεπτικά αποτελέσματα, τα οποία ο κόσμος δεν περιμένει να δει. Ο Κωνσταντής ερωτεύτηκε σφόδρα τη Δρόσω, οπότε θα υποστηρίξει τη Δρόσω και θα πάει ενάντια στον αδερφό του και η Δρόσω θα έχει έναν φοβερό σύμμαχο για να μπορέσει να πάρει και την επιμέλεια του παιδιού», αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Η Μυρσίνη, όπως γνωρίζουμε, είναι μια σκληρή γυναίκα, μια μάνα που έχει περάσει πολλά. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά κάποια στιγμή δεν αντέχει και ξεφεύγει.

Στη Ρίζω πήγε η Δρόσω στην αρχή της εγκυμοσύνης, οπότε είναι ενήμερη για όλα, οπότε θα είναι υπέρ της Δρόσως και θα πει ότι… εγώ είμαι μάρτυρας και την πήρα εγκυμονούσα… Και έχω την αίσθηση ότι οι δύο αδερφές θα πρέπει να ενωθούν. Πιστεύω ότι οι δύο αδελφές έχουν τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια του παιδιού». Αυτούς τους ηθοποιούς δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν