Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Φήμες μάλιστα τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ο γιος της Ελένης Μενέγακη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος.

Ο Άγγελος είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα του.

Αυτήν την φορά, ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη -η οποία είναι και πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου- και όπως θα δείτε είναι μια καλλονή!

Μάλιστα, φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι!

Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίες του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στην Κηφισιά με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Βόλτα στην Κηφισιά θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, με την ίδια να μοιράζεται και μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν.

Μαμά και γιος έχουν άριστες σχέσεις και πολύ συχνά αλληλεπιδρούν και μέσω των social media, είτε με σχόλια είτε με κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτήν την φορά, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν βόλτα στην Κηφισιά, φορώντας πάντα την μάσκα προστασίας τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια που επιστρέφει σύντομα στο MEGA, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Άγγελο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα όμως νοσταλγικό μήνυμα.

«Κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined

undefined