GNTM - Καράβας: «Έρχονται καινούργια πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα»

«Δεν το γνώριζα ότι θα φύγει η Βίκυ Καγιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM  - Καράβας: «Έρχονται καινούργια πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Καράβας μετά την ανακοίνωση πως η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM. Το μοντέλο μάλιστα, έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις αλλαγές που θα έχει το ριάλιτι από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται να δούμε καινούρια και όμορφα πράγματα που δεν θα έχουνε σχέση και καμία από τις προηγούμενες σεζόν που έχει προβληθεί το GNTM.

Όσα είπε ο Καράβας για GNTM και Καγιά

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό.

Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει.

Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά το τέλος από το GNTM

Στις 15/4, ανακοινώθηκε ότι η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το GNTM, λόγω του ότι θα παρουσιάσει το Dancing with the Star, που θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα.

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεται ένα νέο μαγικό τρόπο για να βγάζεις πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Οπότε κάτσαμε και βρήκαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αγαπώ το GNTM. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες δεν μπορούσα να σας πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν γνώριζα 100%. Χθες υπογράψαμε. Αυτή ήταν η τελική συμφωνία όλων. Το “Dancing with the Stars” θα είναι αρχή της σεζόν και ανυπομονώ.», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.