Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Αναλαμβάνει το Dancing with the Stars

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Σαν «βόμβα» έσκασε η νέα ανακοίνωση του Star που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και το τέλος της από το GNTM μιας και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing with the Stars.

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ενδέχεται να μην δούμε το μοντέλο - παρουσιάστρια στον νέο κύκλο του ριάλιτι και φαίνεται πως οι πληροφορίες της ήταν απολύτως σωστές.

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στην παρουσίαση του Shopping Star, ωστόσο δεν θα την βλέπουμε από εδώ και στο εξής στο GNTM!

Η ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Βίκυ Καγιά GNTM

Ξεκινούν οι προετοιμασίες του GNTM

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του GNTM ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.

Όπως γράφεται μάλιστα, αποφασίστηκε να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας και αγόρια και κορίτσια όπως έχουμε ήδη δει από τον 3ο κύκλο που κέρδισε ο Ηρακλής.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ωστόσο, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού καθώς και των προσώπων που την αποτελούσαν πέρυσι, δηλαδή, του Αγγελου Μπράτη, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού, είναι να συνεχίσουν κανονικά, γράφει δημοσίευμα του Mytv.

STAR GNTM